Nem találod?

Karácsonyi ajánlatok vállalati ügyfeleink részére

A Pannonhalmi Főapátság ünnepi csomagajánlatai

Karácsonykor nemcsak szeretteinket, hanem kollégáinkat, partnereinket is szeretnénk meglepni apró figyelmességgel, közös programmal, így megköszönve az egész éves közös munkát. Évek óta fáradozunk azon, hogy apátsági termékeink és szolgáltatásaink elismerten jó minőséget képviseljenek. Legyen szó ajándékról vagy élményről, mindenben igyekszünk az Önök kéréseit a legteljesebb formában kiszolgálni!

Ajándékozzon Benedictinus Apátsági Termékeket!

Termékeink története a kolostori gyógyászat bencés hagyományában gyökerezik. A tradíció és innováció jegyében több száz éves receptúrák újulnak meg korszerű technológiák segítségül hívásával és a legnemesebb anyagok felhasználásával. Válogasson karácsonyi csomagajánlataink közül, és találja meg a tökéletes ajándékot kollégáinak, partnereinek!

Hangolódjon az ünnepre a monostor falain belül!

Járja körbe az Apátságot, vegyen részt zártkörű Orgonahangversenyen vagy nézze meg a Főapátság levéltári ritkaságait. Válasszon programajánlataink közül és lepje meg kollégáit, partnereit egy különleges élménnyel. Programjainkat követően ebéd vagy vacsora megrendeléséhez tekintse meg a VIATOR Apátsági Étterem és Borbár menükínálatát!