Sold

A találkozás titka

2 900 Ft

Grün, Anselm

(A névre kattintva további információk érhetők el a szerzőről.)

 

Együtt nevetünk, együtt sírunk, együtt éljük le az életünket, aztán együtt öregszünk meg vagy együtt maradunk fiatalok. A jó emberi kapcsolatok mindennél többet érnek.

Anselm Grün huszonöt különféle utat mutat be ebben a könyvében, s mindegyik arra szolgál, hogy megnyíljunk, hogy igazi, mély kapcsolatba kerüljünk önmagunkkal és a többiekkel. Nyitottság és bizalom, távolságtartás és odaadás: szívünk mélyén mindannyian tudjuk, mire van szükségünk, mi tesz jót nekünk, hogy mély emberi viszonyokat tudjunk kialakítani. Ez a könyv mindenkinek szól, aki szeretné elmélyíteni a szeretetet, amely másokhoz fűzi.

Elfogyott

era574. Elfogyott N/A , . , , .

Leírás

Együtt nevetünk, együtt sírunk, együtt éljük le az életünket, aztán együtt öregszünk meg, vagy együtt maradunk fiatalok. A jó emberi kapcsolatok mindennél többet érnek. Anselm Grün huszonöt különféle utat mutat be ebben a könyvében, s mindegyik arra szolgál, hogy megnyíljunk, hogy igazi, mély kapcsolatba kerüljünk önmagunkkal és a többiekkel. Nyitottság és bizalom, távolságtartás és odaadás: szívünk mélyén mindannyian tudjuk, mire van szükségünk, mi tesz jót nekünk, hogy mély emberi viszonyokat tudjunk kialakítani. Ez a könyv mindenkinek szól, aki szeretné elmélyíteni a szeretetet, amely másokhoz fűzi.

Szerző Grün, Anselm
Cím / terméknév: A találkozás titka
Sorozat: Sorozaton kívül
Megjelenés: 2014
Oldalszám: 132
ISBN: 978-963-314-073-4
Méret [mm] 107X160
Kötés keménytáblás

További információk

Megjelenés éve

2014

ISBN

978-963-314-073-4

Terjedelem

132 oldal

Méret

102×184 mm