Nem találod?

A találkozás titka

Elfogyott

A találkozás titka

2 900 Ft

Grün, Anselm

 

Együtt nevetünk, együtt sírunk, együtt éljük le az életünket, aztán együtt öregszünk meg vagy együtt maradunk fiatalok. A jó emberi kapcsolatok mindennél többet érnek.

Anselm Grün huszonöt különféle utat mutat be ebben a könyvében, s mindegyik arra szolgál, hogy megnyíljunk, hogy igazi, mély kapcsolatba kerüljünk önmagunkkal és a többiekkel. Nyitottság és bizalom, távolságtartás és odaadás: szívünk mélyén mindannyian tudjuk, mire van szükségünk, mi tesz jót nekünk, hogy mély emberi viszonyokat tudjunk kialakítani. Ez a könyv mindenkinek szól, aki szeretné elmélyíteni a szeretetet, amely másokhoz fűzi.

Elfogyott

Összehasonlítás
era574. Elfogyott , . , , .

Termékleírás

Együtt nevetünk, együtt sírunk, együtt éljük le az életünket, aztán együtt öregszünk meg, vagy együtt maradunk fiatalok. A jó emberi kapcsolatok mindennél többet érnek. Anselm Grün huszonöt különféle utat mutat be ebben a könyvében, s mindegyik arra szolgál, hogy megnyíljunk, hogy igazi, mély kapcsolatba kerüljünk önmagunkkal és a többiekkel. Nyitottság és bizalom, távolságtartás és odaadás: szívünk mélyén mindannyian tudjuk, mire van szükségünk, mi tesz jót nekünk, hogy mély emberi viszonyokat tudjunk kialakítani. Ez a könyv mindenkinek szól, aki szeretné elmélyíteni a szeretetet, amely másokhoz fűzi.

Szerző Grün, Anselm
Cím / terméknév: A találkozás titka
Sorozat: Sorozaton kívül
Megjelenés: 2014
Oldalszám: 132
ISBN: 978-963-314-073-4
Méret [mm] 107X160
Kötés keménytáblás

További információk

Megjelenés éve

2014

Terjedelem

129 oldal

Méret

110×165 mm

Kötés

keménytáblás, fűzött

ISBN

978-963-314-073-4