Sold

Fókuszban – egyházprovokációk

2 900 Ft

Werlen, Martin

(A névre kattintva további információk érhetők el a szerzőről.)

 

Egy könyv, amely nagy port vert fel (már ahol lerakódott). Lelki út száz lépésben.

Hűtlenné válik-e az egyház küldetéséhez, ha csak önmagára koncentrál? Nincs-e itt az ideje annak, hogy még határozottabban forduljon a jelen kihívásai felé? Aggodalom és szenvedélyes belső tűz hatja át a világszerte ismert einsiedelni apát, Martin Werlen legújabb könyvének minden sorát. Lényegi kérdésekre hívja fel a figyelmet, és olyan lelki utat kínál, amely a gyógyulás és a mélység felé vezet. A kétes és eretnek külsőségekkel szemben a remény világos perspektíváját vázolja fel.
Bátorító és prófétai könyv.

Martin apát többször tartott lelkigyakorlatot és előadást Pannonhalmán. 2014-ben apáti szolgálatát követően két hónapot a főmonostorban töltött, 2015 januárjában pedig vizitátorként látogatta meg a bencés közösséget. Pannonhalmi élményei is megelevenednek legújabb könyvében, amely Svájcban rövid idő alatt hat kiadást ért meg.

„Martin Werlen különös szerzetes, akinek spiritualitása a világi ember számára is testközelbe hozza a hitet. Erőteljesen és sokat provokáló keresztény, aki gondolataival lázba tudja hozni a világot, és megláttatja a hamu alatt izzó parazsat.” Manfred Lütz

Elfogyott

era941. Elfogyott N/A , . , .

Leírás

Egy könyv, amely nagy port vert fel (már ahol lerakódott). Lelki út száz lépésben. „Martin Werlen különös szerzetes, akinek spiritualitása a világi ember számára is testközelbe hozza a hitet. Egy erőteljesen és sokat provokáló keresztény, aki gondolataival lázba tudja hozni a világot, aki megláttatja a hamu alatt izzó parazsat.” Manfred Lütz Hűtlenné válik-e az egyház küldetéséhez, ha csak önmagára koncentrál? Nincs-e itt az ideje annak, hogy még határozottabban forduljon a jelen kihívásai felé? Aggodalom és szenvedélyes belső tűz hatja át a világszerte ismert einsiedelni apát, Martin Werlen legújabb könyvének minden sorát. Lényegi kérdésekre hívja fel a figyelmet, és olyan lelki utat kínál, amely a gyógyulás és a mélység felé vezet. A kétes és eretnek külsőségekkel szemben a remény világos perspektíváját vázolja fel. Bátorító és profetikus könyv. Martin Werlen emeritus apát (*1962) Bencés szerzetes, pszichológus, gimnáziumi tanár. 2001-2013 között a svájci einsiedelni apátság 58. apátja, a svájci püspöki kar tagja. Martin apát többször tartott lelkigyakorlatot, előadást Pannonhalmán. 2014-ben apáti szolgálatát követően két hónapot a főmonostorban töltött, 2015 januárjában vizitátorként látogatta a bencés közösséget. Pannonhalmi élményei is megelevenednek legújabb könyvében, amely Svájcban rövid idő alatt hat kiadást ért meg.

Szerző Martin, Werlen
Cím / terméknév: Fókuszban Egyházprovokációk
Sorozat: Sorozaton kívül
Megjelenés: 2015
Oldalszám 163
ISBN 987-963-3140864
Méret (mm) 127×187
Kötés puhatáblás, cérnafűzött

További információk

Megjelenés éve

2015

ISBN

978-963-314-086-4

Terjedelem

164 oldal

Méret

128×185 mm

Kötés

puhatáblás

You may also like…