Sold

Hat keréken Jeruzsálembe

2 800 Ft

Zarándoknapló

 

Gergely Gellért – Halmos Ábel – Vincze Iván

 

Miért is keltünk útra?
„Elsősorban nem azért indulunk Jeruzsálembe, hogy szent helyeken emelt műemlékeket lássunk, és az sem célunk, hogy rendkívüli fizikai teljesítményt produkáljunk, vagy veszélyeknek tegyük ki magunkat. Mindenekelőtt keressük azokat a helyeket, ahol Jézus járt, ahol az evangélium először megszólalt, ahol az első tanítványok a nyomába szegődtek. Nem csak a szent helyeket, hanem magát a láthatatlan, de ma is jelen való, feltámadt Urunkat, Jézus Krisztust.

Hogy a zarándoklatnak ezt a szokatlan, bizonytalanságokat s talán veszélyeket is rejtő formáját válasszuk, arra az üdvösségtörténet tapasztalata sarkallt. Eszerint utat, néha hosszú utat kell megtennünk ahhoz, hogy a Szent közelébe juthassunk.”

Elfogyott

era221. Elfogyott N/A , , . , .

Leírás

Miért is keltünk útra? „Elsősorban nem azért indulunk Jeruzsálembe, hogy szent helyeken emelt műemlékeket lássunk, és az sem célunk, hogy rendkívüli fizikai teljesítményt produkáljunk, vagy veszélyeknek tegyük ki magunkat. Mindenekelőtt keressük azokat a helyeket, ahol Jézus járt, ahol az evangélium először megszólalt, ahol az első tanítványok a nyomába szegődtek. Nem csak a szent helyeket, hanem magát a láthatatlan, de ma is jelen való, feltámadt Urunkat, Jézus Krisztust. Hogy a zarándoklatnak ezt a szokatlan, bizonytalanságokat s talán veszélyeket is rejtő formáját válasszuk, arra az üdvösségtörténet tapasztalata sarkallt. Eszerint utat, néha hosszú utat kell megtennünk ahhoz, hogy a Szent közelébe juthassunk.”

Szerző Vincze Iván
Cím / terméknév: Hat keréken Jeruzsálembe
Sorozat: Sorozaton kívül
Megjelenés: 2013
Oldalszám: 172+24oldal képmellé
ISBN: 978-963-314-0352
Méret [mm] 210×187
Kötés puhatáblás

További információk

Megjelenés éve

2013

ISBN

978-963-314-086-4

Terjedelem

196 oldal

Méret

210×187 mm

Kötés

puhatáblás