Sold

Hinni Istenben? De hogyan?

3 900 Ft

Az élet nagy kérdései keresztény szemmel

 

Kicsi korunktól kezdve kérdéseket teszünk fel… és egész életünkön át folytatjuk a kérdezősködést! Hol voltunk, mielőtt megszülettünk? Ki teremtette a Földet? Mi az, hogy végtelen? Mi lesz velünk a halál után?… E nagy kérdések között van EGY, amely évezredek óta különösen foglalkoztatja az embereket: Isten kérdése. Igen, éppen Isten… Beszéljünk róla! Tényleg van? Vajon ő teremtette a Földet? Miért nem hisz benne mindenki? Mit jelent az, hogy imádkozunk hozzá? S lám, egyetlen kérdésből… mindjárt sok újabb fakad!

Ez a könyv arra hív, hogy mindezekről együtt gondolkozzunk, s jobban megismerjük Jézust és a kereszténységet. Akár hívő vagy akár nem, jobban megértheted általa, miért vallják magukat kereszténynek, s miért hisznek Istenben emberek milliói… S azt is, miért nézik ezáltal kicsit másként a világot.

Elfogyott

era235. Elfogyott N/A , . .

Leírás

Kicsi korunktól kezdve kérdéseket teszünk fel… és egész életünkön át folytatjuk a kérdezősködést! Hol voltunk, mielőtt megszülettünk? Ki teremtette a Földet? Mi az, hogy végtelen? Mi lesz velünk a halál után?… E nagy kérdések között van EGY, amely évezredek óta különösen foglalkoztatja az embereket: Isten kérdése. Igen, éppen Isten… Beszéljünk róla! Tényleg van? Vajon ő teremtette a Földet? Miért nem hisz benne mindenki? Mit jelent az, hogy imádkozunk hozzá? S lám, egyetlen kérdésből… mindjárt sok újabb fakad! Ez a könyv arra hív, hogy mindezekről együtt gondolkozzunk, s jobban megismerjük Jézust és a kereszténységet. Akár hívő vagy, akár nem, jobban megértheted általa, miért vallják magukat kereszténynek, s miért hisznek Istenben emberek milliói… S azt is, miért nézik ezáltal kicsit másként a világot.

Cím / terméknév: Hinni Istenben? De hogyan?
Sorozat: Gyermek- és ifjúsági könyvek
Megjelenés: 2013
Oldalszám: 140
ISBN: 978-963-314-044-4
Méret [mm] 195×256
Kötés keménytábla

További információk

Megjelenés éve

2014

ISBN

978-963-314-102-1

Terjedelem

140 oldal

Méret

195×255 mm

Kötés

keménytáblás