Sold

Istenem, hallgass hívásomra!

2 900 Ft

Negyven bencés imádsága

 

Dejcsics Konrád (szerk.)

 

Az imádságokat, amelyek ebben a könyvecskében szerepelnek, a Pannonhalmi Főapátság negyven szerzetese írta. Megfogalmazta imádságát a legfiatalabb novíciustestvér, leírták a főapátság házaiban élő elöljárók és testvérek, de a fiatalabbak segítségével hangrögzítőre mondták a legidősebb bencések is. A szerzetesek személyes szavai, egyéni fohászai ezek, melyeknek ihletője Isten Igéje. Így minden ember imádságává válhatnak.

Az imádságoskönyvet Pannonhalma szerzetesei a hetvenedik születésnapját ünneplő Várszegi Asztrik főapát úrnak készítették, megköszönve Istennek ötvenkét év szerzetesi hűségét és huszonöt év apáti szolgálatát.

Elfogyott

era1016. Elfogyott N/A , . , .

Leírás

Istenem, hallgass hívásomra! Negyven bencés imádságai Az imádságokat, amelyek ebben a könyvecskében szerepelnek, a Pannonhalmi Főapátság negyven szerzetese írta. Megfogalmazta imádságát a legfiatalabb novíciustestvér, leírták a főapátság házaiban élő elöljárók és testvérek, a fiatalabbak segítségével hangrögzítőre mondták a legidősebb bencések is. A szerzetesek személyes szavai, egyéni fohászai ezek, ám ihletőjük Isten Igéje, ezért minden ember imádságaivá válhatnak. Az imádságoskönyvet Pannonhalma szerzetesei a hetvenedik születésnapját ünneplő Várszegi Asztrik főapát úrnak készítették, megköszönve Istennek ötvenkét év szerzetesi hűségét és huszonöt év apáti szolgálatát.

További információk

ISBN

978-963-314-124-3

Terjedelem

176 oldal

Méret

110×165 mm

Kötés

keménytáblás