Sold

Levendulás fehérborecet 250 ml

990 Ft

A Pannonhalmi Főkönyvtárból előkerült XVI. századi dokumentumok alapján az Apátságban a borászathoz kapcsolódva már évszázadokkal ezelőtt készítettek borecetet, illetve gyógyecetet étkezési és gyógyászati célra. A biológiai erjesztéssel készült ecet fontos alkotó eleme az egészséges táplálkozásnak. Az apátság lakói ételeiket előszeretettel ízesítették a gyógynövénykert kincseivel, valamint a fent említett borecettel. A Főapátság szerzeteseinek több évszázados tapasztalata, most a korszerű, Buszesz Zrt. szakértelmével kiegészülve megalkotta bencés borecetek családját

A levendulás fehérborecet kiváló választás saláták ízesítéséhez. Az ecet jótékony hatásai mellett a levendula fantasztikus illata és aromája is visszaköszön ebben az igazán különleges tételben. A gyógynövény ismert stresszoldó hatásait így nem csak a hagyományos módon illóolajban, vagy teaként élvezhetjük, hanem a fő étkezések szerves elemeként is.

 

Szeretettel ajánljuk mindenkinek, aki egy igazi gasztronómiai különlegességgel szeretné feldobni a jeles napok, vagy akár mindennapok étkezéseit!

 

Összetevők listája: fehérborecet, levendulakivonat

Elfogyott

era104. Elfogyott N/A , . , .

További információk

Kiszerelés

Egységár

3,56 Ft/ml